Onze wanden - compleet afgewerkt

Volglas wanden

Groeiende organisaties vragen om flexibele huisvesting. In de hedendaagse kantoorontwerpen is een glaswand niet meer weg te denken. Bal Projecten B.V. levert en plaatst deze wanden in diverse formaten, diktes en naar wens gespoten kleuren. Het eindresultaat biedt een praktische kant en een luxe uitstraling.

Metalen wanden uitgevoerd als magnetisch whiteboard

Uitermate perfect voor vergaderingen en presentaties zijn whiteboard wanden. Bal Projecten B.V. levert deze metalen wanden uitgevoerd als magnetisch whiteboard. Het grote schrijfoppervlakte biedt genoeg ruimte voor elk idee en is ideaal voor vergaderlocaties. Naast de praktische voordelen wordt er bovendien een chique en rustige sfeer gecreëerd.

Systeemwanden

Dankzij de geschroefde constructie zijn de systeemwanden van Bal Projecten B.V. zeer stabiel en goed toe te passen bij bijvoorbeeld bedrijfspanden en scholen. De systeemwanden zijn leverbaar in transparante- en dichte uitvoeringen en verkrijgbaar met terugliggende- of vlakke profielen. De dichte systeemwanden zijn te verkrijgen in diverse materialen zoals vinyl, melamine, spaanplaat, akoestisch textiel en akoestisch vilt.

Metal stud wanden

De Metal Stud wanden van Bal Projecten B.V. worden opgebouwd met behulp van metalen profielen, gipskartonplaten en toegevoegd isolatiemateriaal. Het gebruik van gipskartonplaten zorgt voor een vlakke en naadloze wand, die op tal van manieren kan worden afgewerkt. Denk hierbij aan afwerkingsmogelijkheden als behang, schilderwerk, vinyl of een print, stof of folie in de gewenste kleur.

De wanden die Bal Projecten B.V. voor u plaatst, kunnen worden voorzien van een complete elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatie (E & W installatie). Vanzelfsprekend werken wij volgens de wettelijk vastgestelde installatienormen.

Uiteraard kunnen er naar wens van de opdrachtgever diverse soorten kozijnen en deuren in de wanden worden geplaatst. Bovendien kan Bal Projecten B.V. de muren compleet afgewerkt afleveren door middel van stuc- en schilderwerk of met behang.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

© Bal Projecten